علم برتر

علوم و تکنولوژی روز دنیا

ابتکار نوآورانه ای که اخیرا توسط یک مهندس در جزایر فیلیپین ایجاد شده است، امکان شارژ گوشی های هوشمند با استفاده از آب نمک را در آینده ممکن ساخته است. این فناوری نوظهور، راه حلی بالقوه برای مشکل شارژ باتری دستگاه های الکترونیکی به شمار می رود که می تواند به طور چشمگیری بر چگونگی تامین انرژی این دستگاه ها در آینده تاثیر بگذارد. با توسعه و بهبود این فناوری نوآورانه، امکان دسترسی به منابع انرژی پاک و ارزان قیمت برای شارژ گوشی های هوشمند افزایش خواهد یافت.

Charging Smartphones with Salt Water

Nowadays, smartphones have become one of the most essential tools in people's lives, to the extent that most individuals cannot even live a moment without their mobile phones. These smart devices are equipped with numerous capabilities, but the high power consumption of smartphones has become a significant concern for users, who must constantly carry a charger. Science has made remarkable advancements in all fields, and it is predicted that in the future, we will witness the charging of smartphones using salt water.

آیا می دانستید بیش از 7000 جزیره در فیلیپین به برق دسترسی ندارند؟ زمانی که خورشید در این جزایر غروب می کند بومیان برای ایجاد روشنایی در لامپ ها از نفت سفید استفاده می کنند. شاید هزینه فراهم ساختن این سوخت زیاد نباشد اما استفاده از آن برای سلامت انسان و محیط زیست بسیار خطرناک است. اخیرا راه حل بهتری برای تأمین روشنایی این مناطق در نظر گرفته شده. جایگزین شدن سوخت جدیدی که عوارض و مضرات نفت سفید را ندارد.

مهندسی از اعضای گروه صلح سبز که از نزدیک زمان زیادی را با این قبایل فیلیپینی زندگی کرده و از نحوه استفاده نفت سفید توسط آن ها آگاهی داشت، موفق شد با تلاش زیاد یک سوخت جدید و در دسترس را جایگزین نفت سفید کند. این محقق توانست آب و نمک را که در اطراف همه این جزایر به فراوانی وجود داشت جایگزین نفت سفید کند.

بدین ترتیب لامپ های جدیدی روی کار آمدند که لامپ نمکی نامیده می شوند. این لامپ ها با یک لیوان آب و 2 قاشق چای خوری نمک می توانند روزانه 8 ساعت و به مدت 6 ماه انرژی تولید کنند و محیط اطراف خود را روشن کنند.

شارژ گوشی با آب نمک(شارژر نمکی)

شارژ کردن گوشی های هوشمند با آب نمک

این لامپ ال ای دی نمکی بر اساس یک باتری سلول گالوانی کار می کند که محلول الکترولیت آن را آب شور تشکیل می دهد. این لامپ شامل دو الکترود است که در این محلول به کار گرفته شده اند. با توجه به کاهش انواع سوخت های نفت و گاز و میزان آلودگی ایجاد شده توسط آن ها و نیز پر هزینه بودن دیگر سوخت ها، تلاش های مستمری برای به کارگیری این سوخت آغاز شده است.

این سوخت همه گیر شود روزی می رسد که محصول نهایی ازاین تلاش ها بتواند گوشی های هوشمند شما را با همین سوخت ارزان قیمت به وسیله یک پورت USB که در یک سوی دستگاه کار گذاشته می شود شارژ کند.

بیوگرافی
علوم و تکنولوژی روز دنیا
آرشیو موضوعی