بررسی اعتیاد به تلفن همراه و راهکارهای مقابله با آن
دانشمند ۱۷ روز پیشاگر شما متوجه شده اید که در طول روز قادر به دور شدن بیش از 150 سانتی متر از گوشی همراه خود نیستید، بسیار محتمل است که به بیماری "نوموفوبیا" مبتلا شده باشید. این اختلال روان شناختی باعث می شود که هنگام دور شدن از تلفن همراه خود، استرس و اضطراب شدیدی به شما دست دهد و توانایی تمرکز و تعامل با محیط پیرامون را از شما سلب کند. این وضعیت به تدریج بر روی عملکرد روزمره و کیفیت زندگی فرد تأثیر منفی خواهد گذاشت و نیاز به مداخله تخصصی را ایجاد می کند.
اگر شما قادر به تحمل دوری از تلفن همراه خود نیستید، این مطلب را بخوانید
دوری از تلفن همراه برای برخی افراد دشوار و طاقت فرساست. این افراد قادر نیستند حتی برای لحظه ای بدون گوشی هوشمند خود دوام بیاورند و همواره تلفن همراه خود را در دست دارند. گردن این افراد همیشه به سمت تلفن همراهشان خم شده است و این وسیله شخصی از آن ها جدا نخواهد شد.
اگر موبایل خود را در خانه جا گذاشته و در مسیریابی ناتوان مانده اید یا اگر باتری موبایل تان در خارج از خانه تمام شده و دربه در به دنبال شارژر گشته اید، احتمالا به «ترس دورماندن از تلفن همراه» دچارید که اصطلاحا «نوموفوبیا» نامیده می شود.
طبق نتایج موسسه پیو ٦٧ درصد کاربران موبایل خود را جهت مشاهده تماس ها، پیام ها و فعالیت های شبکه اجتماعی کنترل می کنند، حتی در زمانی که تلفن آنان زنگ نمی خورد.